Jubileumsfesten – 15 år.

Det har vært noen hektiske uker i forkant av denne jubileumsfesten.

Alt skal planlegges, mat og kake må bestilles. Innkjøp til Baklava og vindruebladruller, – Jamre tro jeg de heter. Det måtte skaffes gjester, kjøpes inn bordpynt, drikkevarer og lages spekebrett, rekebrett, ostebrett og brette servietter?

Det er kos å glede mange mennesker. Vi ble bare 40 – 45 gjester. Men alle som kom koste seg med maten, praten og hverandres selskap.

Planer legges og en sjelden gang går det som planlagt. Andre ganger endres opplegget fortløpende. Det blir som det blir og uansett, så blir det bra.

Arild var kveldens toastmaster. Per hadde skrevet noen tilleggsvers til sangen han skrev til 10 årsjubileet. Kveldens store overraskelse var sangen Arild hadde skrevet. Jeg visste at han skulle ha med seg en sang, men at den var NY – det var ukjent for meg. GØY! Fine sanger fra dem begge.

Maten var en kombinasjon av tapas fra Fru Olsen i Hokksund, kurdiske vinbladruletter laget av Gulistan og Nawa og selvfiksa fat med spekemat, reker, laks med eggerøre (laget av Martin) og ostefat. Masse focaccia og spiralloff, frukt og potetsalat a la Øystein. Da tror jeg at jeg har husket å nevne alle dere som hjelp til med maten.

Eplekake fra Sandy, kransekake fra Ingar og sjokoladekake fra Monica samt marsipankake fra Lampeland. Baklava fra Gulistan er det mest imponerende bidraget. Godt, godt, godt. Alt sammen.

Vi koste oss til bords, pratet, så på bildene som rullet over lerretet mens vi nøt av bordets gleder. Eikernytt, ved Roy Hansen kom. Han koste seg nok han også. Artikkelen han skrev om oss var hyggelig lesing. Noe av det underholdende.

Tolkning av hva som blir sagt gir alltid rom for små feil Jeg føler for å presisere at klubbens og kveldens motto er: Eiker padleklubb – En klubb for alle. Jeg knytter nære bånd til de aller fleste av dere. De som ble presentert som min utvidede sosiale familie er “mine døtre” Anne Synnøve og Gulistan med sine respektive familier. Jeg har knyttet nære bånd til mange av dere; helt uavhengig av norsk eller utenlandsk bakgrunn. Vi er 160-165 medlemmer og klubben eier kun kajakker, – ingen kanoer.

Larsen duo spilte til dans. De spiller god gammel musikk fra 60 – 70 tallet. Her er det mange kjente melodier det både kan danses og synges til. Gøy med levende musikk og dans igjen.

Kvelden gikk som smurt. Folk var glade og fornøyde og timene fløy. Tusen takk til alle som kom og gjorde kvelden til en minnerik feiring. Takk til dere som stod på, på kjøkkenet. Takk til Tom for vin og bilder. Og tusen takk til Ingunn som på vegne av årets nybegynnere: Jorid, Salitta, Lillian, Astrid og Åse Lina for å nevne noen, delte ut roser til Gro, Per, Turid og Leif. Tusen takk alle sammen. Det er veldig hyggelig å få bekreftelse på at det en gjør blir lagt merke til og verdsatt.

Jeg er opptatt av inkludering, sosialt fellesskap og respekt for den enkeltes evner og ferdigheter. Alle i Eiker padleklubb er unike individer som samles i en felles interesse; padling. Det gi oss mangfold og et mangfold av muligheter til å lære av hverandre.

Takk til hver og en av dere for at dere ønsker å padle og sammen danne grunnlaget for “En klubb for alle”. Jeg ser fram til å se dere igjen, både til lands og på vannet. Takk for hyggelige timer og mange gode ord gjennom kvelden.

This entry was posted in Aktivitet. Bookmark the permalink.