Hvem er vi

Eiker Padleklubb er en aktiv klubb.
Vi holder til i Hokksund.  Adressen er Loe bruk. Klubbhuset ligger rett nedenfor Bergansbygget ned mot vannet der Vestfosselva renner ut i Drammenselva.

Vi padler havkajakk til tross for at vi  mye av tiden padler elv og ferskvann.  Med klubbhuset er utgangspunkt for diverse alternative padleruter.  Vi kan padle tur/retur Vestfossen (12 km).  Når vannstanden tillater det kan vi ta rundturen: Vestfosselva – Loeselva – Drammenselva (8-10 km) eller i motsatt rekkefølge alt etter strømforholdene. Det er mulig å padle til havs forbi Drammen og ut Drammensfjorden.  Hokksund – Drammen (18-20 km) det lengste vi padler i klubbregi.

Når vi vil andre steder enn på elva, tar vi båtene på biltaket eller på hengeren og forflytter oss før båtene settes på vann eller i sjøen.  Området har mange fine padlevann, som Fiskum, Jungern og Eikern og det er relativt kort vei til sjøen.

Klubben er en klubb i vekst og det er flott om du vil være med på å videreutvikle den.

Ta kontakt med oss i styret, se egne mailliste, eller ring klubbens leder om det er noe du lurer på vedrørende arrangementene våre eller vedrørende medlemsskap i Eiker padleklubb.

Vi er en inkluderende og hyggelig gjeng og vi håper du ønsker å  bli en del av klubbmiljøet.