Alternativ adventspadling 2018.

På styremøtet sist fredag (23/11-18) ble det fattet vedtak om en “forenkling” av årets adventspadling.  Bakgrunnen for vedtaket er at oppmøte på årets vinterpadlinger er foruroligende lav i hht arrangering av og antall potensielle deltakere på årets adventspadling.

Vi pynter båtene og gjerne oss selv som tidligere år.  Men opplegget for første søndag i advent (2. 12.) blir  et alternativ til tradisjonell adventspadling.

Oppmøte på klubbhuset klokka 11:00-11:30 for registrering og informasjon om turen. Avreise fra klubbhusstranda senest kl 12:15 i retning Mjøndalen.

Det blir, som vanlig strandhogg og pause, – men nytt for året er at vi nyter medbragt kaffe/mat og må selv stå for opptenninga av bål til å varme oss på mens vi nyter mat og kaffe.  Er vi heldige er det kanskje en eller annen som baker en kake til oss.

Etter pausestoppet rett nedenfor Mjøndalen, – men på motsatt side av det vi pleier, vendes baugen og vi padler tilbake til klubbhuset.  Tilbake på klubbhuset, etter å ha båret på plass båter og annet utstyr samles til mer sosialt samvær, pizza og brus.

Styret håper at vi, med dette opplegget kan friste noen flere av dere ut på vannet i vakkert vintervær.  Værmeldinga pr dato er godt for den 2. desember 2018 her i Eiker kommunene.

Påmelding til Gro på sms til 90888381.  Deltakelsen sponses av klubben, med andre ord gratis for dere som deltar.

Vel møtt !

This entry was posted in Aktivitet, Informasjon, Siste nytt. Bookmark the permalink.