Desembernytt for padlere på Eiker og tilhørende bygder.

"Adventspadling 2014" er vel gjennomført med 21 deltakere.  Tradisjonen tro ble det servert god ertesuppe, – hjemmelaget av Gro.  Ivar og Vidar hadde jobben  på  pauseplassen.  Der sørget de for bevertning til de padlende.  Aquaplomer ble delt ut til alle, – også til de to pauseplassansvarlige.

Vintersolverv er mandag den 22.desember og snart er nok et padleår til endes.  

Det er tid for å leggeplaner for det kommende år, – 2015.  Har du et turforslag eller tips til ny terminliste?  Send det til kasserer@eikerpadleklubb.net innen 15.januar 2015.  

Dato for ÅRSMØTET er den 16. februar 2015.

Vi har fått flere forespørsler om "Romjulspadling".  Det ble første gang arrangert 27.12. 2008 og  i 2009. Deretter fulgte noen år der 3. juledag har var arbeidsdag og ideen om Adventspadling ble til. I 2014 faller 27.12. på en lørdag og "Romjulspadlinga" etterlyses.  Det er hyggelig for initiativtakeren. 

Eiker padleklubb arrangerer "Romjulspadling 2014" den 27. desember. 

Alle medbringer egen niste og varm drikke til pausestoppet.  Husk skiftetøy, lue, votter og varm jakke.  Om hver og en tar med seg en vedkubbe eller tre så får oss et bål å varme oss på mens vi strekker på beina og får i oss litt mat og drikke underveis.

Oppmøte på klubbhuset kl 11:30. Turen legges til den delen av vassfaret flertallet er stemt for. Øversida av Hellefossen?  Til Drammen? Hvem vet?

For å kunne planlegge og administrere en eventuell transportering av båter, biler og folk, så er det fint om du melder deg på til Gro (90 88 83 81) dersom du  vil delta på "Romjulspadling 2014".  

Styret i Eiker padleklubb ønsker med dettte alle sine medlemmer, deres familier, venner og bekjente en riktig god adventstid, god jul og romjul i 2014.

Alle mann alle er dere velkomne til padleopplevelser i 2015.  

Godt padleår 2015 ønskes nåværende medlemmer  og kommende medemmer i Eiker padleklubb.

This entry was posted in Medlemsnytt, Siste nytt. Bookmark the permalink.