Godt oppmøte på nybegynner padlinga sist mandag.

I dag, 6/6-16 har vi hatt en toppers nybegynner tur. Totalt 18 barn i alderen 8-72 år.

Det ble satt årsrekord for både deltakerantall, antall barn og antall foreldre med barn, antall foreldre uten barn, samt en underrepresentert gruppe med "vi over 60" og Merete. En hyggelig gjeng og en kjempekoz tur.

Det ble padlet i samlet flokk til Geiteplassen. Godt jobba med så mange nye nybegynnere. Eskild, som den yngste padle om trent hele veien opp til geiteplassen. De andre barna, Anton (ungdom), Ingeborg (ny), William, Max og nok ei jente på rundt 12 år, – som jeg beklageligvis hat rotet bort navnet til. Det kalles sviktende hukommelse – eller for mange nye navn på en gang. Rettelse følger når jeg bare får tak i henne engang til. Så jeg håper hun kommer og padler flere ganger, – sammen med moren sin som jeg også har glemt navnet til. UFF,-UFF,- ÆSJ og ISJ.

Enkelte hadde det litt mer travelt med å komme seg tilbake til klubbhuset enn andre og noen hadde mer energi igjen til å gi ekstra gass i medstrøms ned Vestfosselva. Så for returen delte vi oss i to grupper.

Den tidligere omtalte med Duracell batterier og oss med kveldsmatpakke. Eskild, Gro, Gry og Tore dannet baktroppen. Vi hadde mat i båten. Gode og mette og fikk oppleve oksene i galopp ned mot elva, bråstopp og så hodestups i vannet for å drikke. En gøyal opplevelse.

Flotte dyr, – men vi svaner sauene og lammene deres på "Saueplassen". Foreløpig omdøpt til "Okseplassen", -enn så lenge.

Vi padles gjennom sommeren……………………..

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.