Grunnkurs hav UNG – for deg mellom 12-19 år.

Første uka i sommerferien vil det bli gitt tilbud om grunnkurs hav UNG til elever på Hokksund ungdomsskole.  Elever fra andre ungdomsskoler får delta dersom det er ledige plasser.  Deltakerne må ha med seg:  Matpakke, varm drikke (saft/te) til lunsjen.  Litt snakcs (nødsjokolade/nøtter, men i moderate mengder) og ei vannflaske. Badehådkle, badetøy, langbukse/tights (gjerne ull-longs) langermet genser (ullundertøy), vindjakke, varm genser og skiftetøy.  Det er lurt å ha med seg to-tre sett skiftetøy.  Det kan bli mye bading og da er det godt å kunne kle på seg tørt tøy.  INGEN trenger å kjøpe noe utstyr for å delta på dette kurset da Eiker padleklubb har det som trengs av kajakker, og annet nødvendig utstyr.

Kurset er på 16 timer og vil bli avholdt onsdag den 24. juni – fredag den 26. juni fordelt på 5-6 timer daglig på dagtid.  Tidspunkt avgjøres senere.  Dag 1 vil ha utgangspunkt i klubbhuset til Eiker padleklubb.  der deles det ut båter og utstyr som deltakerne har ansvaret for under kurset.  Onsdag og torsdag er vi på Sundhaugen og øver pdaleferdigheter. Fredag padler vi Vestfossen-Loeselva-Drammenselva dersom det er vannstand til det.

Grunnkurs hav UNG er et opplegg fra Norges padleforbund med tilpassing av grunnkurs hav til aldersgruppa 12-19 år.

Arrangør er Eiker padleklubb i samarbeid med Hokksund u-skole og Norges padleforbund. Kursholder er Gro Karlsson.

Gå inn på www.norgespadleforbund.no Søk på Våttkort grunnkurs hav og du finner elementene som kurset omfatter.  Prisen for kurset er 600,- kroner inkludert "Våttkortet" fra Norges padleforbund med oblat for gjennomført grunnkurs hav UNG.  Beløpet betles inn på klubbens konto nummer 2220 14 81 973

Det er mulig å søke fritak for kursvagiften for familier med svak økonomi. leder@eikerpadleklubb.net

Mer informasjon:  ring til Gro på 90 88 83 81.

 

This entry was posted in Kurs, Siste nytt. Bookmark the permalink.