Hengeren er påmontert båtstativ

Båtstativ på hengeren har vært dypt savnet. Det er blitt tegna og målt, "taima" og tilrettelagt. Hengeren er tilpasset garasjeportens mål og kan rygges inn fullasta med båter.  Stativet har plass til 6 kajakker. 

Det vil bli kjøpt inn reimer som festes ved hver båtplass på stativet. Videre er det nå bare noen småjusteringer, som å rydde opp i garasjen som gjenstår.  En liten minidugnad for dem som er tilgjengelige når elvekajakkene skal omplasseres.    

Heretter vil lasting og lossing av kajakker gå som en drøm. Tid vil bli spart og biler påført mindre slitasje.  Båter som skal transporteres senere i uka kan reimes på i forkant og hengeren er ferdig lastet klar til avreise.

Eiker padleklubb har nå en kajakkhenger tilrettelagt for 6 båterDet vil bli utarbeidet regler for bruk av hegeren. Men det er allerede nå, viktig å merke seg at stativet er bolta fast i hengeren, og der skal stativet forbli fastskrudd. 

Jeg fryder meg over at jobben er gjort. Tusen takk til Bjarne for innsatsen som er lagt ned i å tenke ut, sveise sammen og feste båtstativet på klubbens henger.

 

SUPERT ! ! ! ! ! ! !   Dette er toppers!

 

This entry was posted in Informasjon, Medlemsnytt. Bookmark the permalink.