Hjelp klubben!

Vi har nå en unik mulighet til å få en god fortjeneste til klubben: Dugnad på Loe Betongelementer AS den 27.04.2013. Klokkeslett kommer vi tilbake til.

Dugnaden består i å rydde byggeavfall. Vi trenger minimum 15 stykker til denne jobben. Send en mail til May med navn og telefonnr om du ønsker å bidra. Vi har fått oppdraget om dugnad, og det er fortsatt mulig å melde seg på som dugnader den 27/4-13.

Husk, har du meldt deg du komme slik at vi klarer jobben på 1 dag. Jo flere jo raskere går jobben. Sett likevel av dagen fra 9:00-15:30 (16:00). Alt av utstyr, mat og drikke stilles av "oppdragsgiver". Det blir servering av drikke og pizza

Som en takk for hjelpen, vil de av deltagerne på dugnaden, som har et behov eller et ønske om kurs, kunne få rabatt på planlagte "Grunnkurs hav" eller "Teknikk-kurs". Det ble av årsmøtedeltagerne ytret ønske om kurs for egenutvikling og i denne forbindelse kommer også inntekten godt med i henhold til å leie inn instruktør(er).

Har noen av dere også bil med hengefeste og henger, vil det være veldig bra om det stilte et par stykker med dette. Lettere å frakte byggeavfallet fra et sted til et annet.

Kom igjen, still opp. 🙂

This entry was posted in Arkiv, Informasjon, Medlemsnytt. Bookmark the permalink.