Informasjon til klubbens medlemmer.

Oppsummering fra styremøte på klubbhuset fredag 5. oktober 2019.  Dette er noen av sakene som ble behandlet på møtet.

Det ble diskutert nødvendigheten av å innføre kriterier, utover medlemskap og grunnkurs hav for å ha båtplass på klubbhuset. Det er enkelte båtplass-disponenter som ikke har vist seg på år.  For disse fungerer klubbhuset derfor som lagerplass.  Dette er uønskelig for oss som klubb.  Det var enighet i styret om at det fra 2020 bør forventes deltakelse på klubbens aktiviteter i løpet av året.

Klubbens kasserer hadde med en liste med oversikt over hvilke medlemmer som har utestående kontingent for 2019.  Omfanget av utestående tilsvarer 29.000, – kroner.  Disse ble vedtatt slettet som medlem i KlubbAdmin, NPF.

Alle er selvsagt velkommen til å betale medlemskapet. Man må da melde seg inn igjen.  Purringer er sendt samtlige.  Slettinga er et grep vi tar for å rydde opp i medlemslista vår.

Medlemskap i Eiker padleklubb skal betales årlig enten du er med og padler eller ikke.  Etter årsmøtet, som er senest 1. mars, er det fritt fram å betale vedtatte kontingent.  Per dato koster det 100,- kroner for barn/ungdom under 18 år.  Fra det året du fyller 18 år er kontingenten 500,- kroner.  Familiemedlemskap er 800,- kroner og omfatter to voksne og minimum ett hjemmeboende barn under 18 år.

Medlemskapet omfatter bruk av klubbens båter og utstyr på klubbarrangementer.  Det er kun uinnmeldte som betaler for bruk av båter/utstyr.

Første søndag i advent, 1. desember 2019 er det Adventpadling.  Turen går fra Hokksund til Drammen.  Med pausestopp underveis.  Arrangementet koster 200,- kroner og inkluderer pausemat, turen og transport tilbake til klubbhuset etter endt tur. Påmeldingen er åpen, og det er bare å melde seg på til Gro på 90888381.  Turen er, i utgangspunktet åpen for alle.  Om du ikke har egen tørrdrakt, så har klubben noen drakter til utleie, 100,- kroner.  Betalingen merkes: «Tørrdrakt».

Bassengtreninga er i gang for sesongen.  Deltakelse koster 100,- kroner /gang. Beløpet kan VIPPS ’es til 126617 eller betales på nettbank til klubbens konto.  Husk å merke innbetalingen med «Bassengtrening».

Klubben legger 7 båter ut for salg.

Disse er: 2 Eliza (lansert som damekajakk), 1 Hasle og 2 Necky Narpa.  Disse selges for 3000,- kroner/stykk

2 Orela Touring, (båter egnet for mindre padlere) selges for 2000,- kr/stykk.

Om noen av disse båtene er av interesse, så ta kontakt med Gro på 90888381.

Styret i Eiker padleklubb ønsker medlemmer og andre en riktig god vintersesong, enten det er på ski, i kajakk eller hva dere nå enn velger å bruke mørketida på.

This entry was posted in Informasjon, Siste nytt. Bookmark the permalink.