Invitasjon til Telemarkspadler’n 2016

Vi ha fått invitasjon til årets Telemarkspadler’n. Nedenfor kan du selv lese all informasjon om arrangementet som er klubbens høsttur også i år.

Datoen er satt for Telemarkspadler’n 2016, og det er bare å reservere helgen 17.-18. september :o) Jeg håper dere vil dele det med klubben og kanskje ta turen til Telemark.

Telemarkspadler’n er et av de største norske kajakkløb, og en flott mulighet for å oppleve vakker norsk natur og ikke minst Telemarkskanalen fra vannet.

Her deltar både ivrige mosjonister, konkurransepadlere, kanopadlere og de som bare nyter turen, for med valg mellom 10 km, 23 km eller 46 km. Den lengste løype starter også i målomradet, og gjør logistikken enkel For 23 km og 10 km arrangeres transport fra målområdet og til startene både for padlere og kajakker – dette bør bestilles ved påmelding. Løpet legges opp så alle kommer i mål innenfor noen få timer – og det er premieoverrekkelse og uttrekning av premier når alle er i mål. Frem til da er det mulighet for å teste kajakker og se på utstyr, eller nyte den bakte potet som serveres alle deltagere.
På kvelden griller vi sammen og feirer dagen, og søndag er det sen start på slusepadling hvor dere kan oppleve å bli sluset med kajakk og se en av Norges kjente turistattraksjoner. Dette er bare en social dag :o)

Målområdet er på Norsjø Ferieland, hvor det er flotte muligheter for overnatting, enten i hytte, campingvogn eller telt. Norsjø Hotell ligger bare 500 meter derfra. Starten på 23 km går fra Notodden klokken 11:00 lørdag 17. sep.

Som tidligere år så belønner vi de som treffer en rask beslutning, og aller-rimeligst er påmelding før 5. februar. Dette er uansett om du velger å padle 10, 23 eller hele 46 km. Det er også mulig å bare delta som heiagjeng lørdag, og nyte selskapet og så kose seg med slusepadling søndag. Påmelding finner du uansett her :
https://www.deltager.no/telemarkspadlern2016

Mer informasjon fås på nettsiden www.telemarkspadlern.no eller ved å følge med på facebook https://www.facebook.com/Telemarkspadler

Se video fra løpet i 2014 her og del den gjerne om noen trenger et ekstra argument for å ta en tur til Telemark på høsten:

Vennlig hilsen

Tine Raisbæk
Telemarkspadler’n
Tlf: 99305643
www.telemarkspadlern.no

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt. Bookmark the permalink.