Invitasjon til Vårsleppet 2014

Du og alle dine med-padle-interesserte inviteres herved til Eiker padleklubbs årlige vårslepp, den 13.april 2014 klokka 12:30. Klubben markerer med Vårsleppet 2014 oppstarten på sommerpadlesesongen.  "Vårsleppet 2014" er et turløp Hokksund – Drammen,  Det er åpent for alle som har lyst til å padle nedover Drammenselva sammen med oss denne dagen.

Underveis er det obligatorisk pause og beinstrekk med bespisning. Da serveres det hjemmelaget ertesuppe, fersk gjærbakst og bålkaffe/toddy.

Noen overraskelser og utdeling av “Aquaplomer” til dem som ønsker et bevis for sin deltakelse på «Vårsleppet 2014».

Bindende påmelding innen 10.04.14. til grokarlsson@online.no

Prisen for padlere er 200,- kroner inkluderer transport av padler/kajakk, mat underveis og arrangementet i sin helhet.

Du skal helst ha litt padleerfaring for å delta. Men om du mener din utholdenhet står til bestått, så ta likevel kontakt med Gro på 90888381 for en prat og vurdering av om dette kan være noe for deg.

Løpsdagen er det registrering i tidsrommet 11:00-12:00. Starten går presis kl. 12:30. Dette av hensyn til de padlende deltakerne og bemanningen på pauseplassen. Svidd suppe smaker brent.

Arrangementet avsluttes ved ankomst Ypsilon bru i Drammen ved 17-tiden.

De som ønsker det, kan samles på Elvebredden cafe til avslutning i varme omgivelser før hjemreise/transport tilbake til Hokksund.

 

Med vennlig padlehilsen

for

styret i Eiker padleklubb

Gro Karlsson

Leder Eiker padleklubb

 

PS! Ingen tidtaking.  Vi padler i samlet flokk.

This entry was posted in Aktivitet, Arkiv. Bookmark the permalink.