Oktober – høstpadlingen er i gang

Det er fremdeles padleaktiviteter å delta på i regi av klubben.

Nybegynneropplæringen tar vinterferie frem til mars/april 2013. Da starter neste års sommersesong.

Frem til da er det fritt frem for alle dere som har padlet tidligere.  Ring å reserver båt dersom du vil være sikker på at du har en kajakk å padle i.  Ellers er det bare å møte opp og ta det som det kommer.  Det finns alltids en båt på denne tiden av året.

Vi møtes kl 17:30.  Dersom alle (som har gitt beskjed om at de skal være med) er kommet, så kan det tenkes at vi forlater klubbhuset før kl 18:00.  

Torsdag 4. oktober ble de fremmøtte enige om å reise til Drammen.  Litt miljøforandring er bra å ha.  Fremover kan det komme an på de som møtter opp hvor turen legges. Turene kan få sitt utgangspunkt fra andre steder enn klubbhuset.

Møt derfor opp i tide til å være med å bestemme/delta på turen.  Alternativt, – gi beskjed og det kan tas hensyn dersom du blir forsinket.  

 

Ha en god høst alle som en, – og husk på å kle dere etter vanntemperaturen.  Skiftetøy SKAL medbringes i båten.  Det er for kaldt å vente med å skifte til vi er tilbake på klubbhuset. Hodelykt og gjerne lanterne på klubbpadlingene utover høsten og vinteren. 

 

Vi padles!!!!

This entry was posted in Aktivitet, Arkiv. Bookmark the permalink.