PADLINGENS DAG 29. JUNI 2014

  

PADLNIGENS DAG 29. JUNI MED FOKUS PÅ BARN OM  UNGE. – En  PADLINGENS DAG  da det så ABSOLUTT  DET GJLEDER Å FINNE fram til Sundhaugen. Der skal barn og voksne være med å padle.  De har mulighet til å prøve ut forskjellige typer kajakkker gjennom dagen

Barna SKAL PRIORITRERES denne dagen  Eiker padleklubbb har fått tildelt midler av DNB fra den norske sparebankstiftesen  Vi takker for midlene og

har kjøpt inn kajakker og annnet nødvendig sikkerhetsutstyr til å holde disse kursene og andre tiltak som omfatter aktivitet for aldersgruppen 6-17 år.

Vi i EIKER padleklubb stiller store FORVENTNINGER til våre undgdommer , – på samme vis som de har forventniger om godt faglige kunnskaper hos oss.

Matpakke, skiftetøy, godt humør og varm/kald drikke og opptimisme er den største ingrediensen for deg son ønsker å ha glede av padlingen i flrere dager og år fremover.

 

Vi gleder oss og skal  finne på  et og annet pek for dagen.   MØT OPP DA VEL  ! ! ! ! ! !  ! !  

Arrangemenet kl. 12:00-18:000.  Vi – klubben – er i behov for hjelpere, så alle som kan krype og gå  bes møte for klubbrn som ansvarling medarragjører.  Du kan delta hele degen, eller komme og være med så leneg det passer for deg og dine foresatte.

Det er mulig at vi kan få til et bord med tegnesaker og papai der barna kan tegne sine oppleveler. Maling, tegnesaker og hvit, – skumhvite arl.

Dette blir bra! Kom dere på banene og benytt denne uike møten til å bli kjent med kajaksporten på.  Det er åpent også for voksne som verker ettet å delta som voksenpersom denne dagen.

 

Velkommen ! ! !  PS!  GI gjerne beskjed til Gro på 90 88 83 81 og du vil være med eller om det er noe du lurer på.

This entry was posted in Arkiv. Bookmark the permalink.