Vårslepp – ny deltakerrekord er satt den 12. april 2015

Da er det et faktum.  Vårsleppet 2015 hadde deltakere fra Bø i Telemark og Tønsberg i Vestfold, – men likevel difintivt flest fra Buskeruds mange bygder.  

Rekorden på 26 deltakende padlere fra romjulspadlinga 27. desember 2008 er herved offisielt slått med 5 padlere.  Vi var 31 utøvere av padlesporten på vannet i dag.  

Suppe og kake var romslig kalkulert også til dette vårsleppet.  På pauseplassen hadde vi god hjelp og annen assistanse fra pauseplassprinsesse Karoline som pyntet kakene, hadde opptellingen over deltakerne ogva klar i sine anvisninger.  I tillegg stod hun for bordpynten ved å plukke blomster og greiner.  Pauseplassprins Ole Marius hang opp mange meter med presenning for å gjøre det lunt for oss under hele pausen.  Sjefen sjøl, – pauseplassgeneral Bjarne Førrisdahl stod for fyinga og hadde full kontrol på tingenes rekkefølge med bålbrenning og beregning av kaffe til vannmengeen til kaffekoking i kaffe -Lars. etter at vi hadde padlet videre stor de alle tre for opprydding og fraakting av alt utstyret vi hadde brukt tilbake til klubbhuset.  Hjertelig takk til dere tre.

Vaskemaskintrommel-vedovnen gjorde god nytte som bålpanne.  Suppa mi fikk mye skryt og kokka takker for det.  Gulrotkakene som Bjarne hadde bakt var glimrende til kaffe-Lars sin kaffe.  Litt grut gjør ingen ting.

Tradisjonen tro ble det delt ut Aquaplomer til deltakerne og pausegeneralen.  Prinsessa og prinsen får sine ettersendt.  De hadde glemt å meddele sine hjelpende hender. Karoline takkes for blomstene jeg fikk.  De gledes jeg over.

De fleste fikk med seg en liten "premie" som takk for deltakelsen.  Det var blandt annet notisbøker for å holde orden på antall padlede kilometer, sko- og skittentøysposer og et og annet hjemmestrikket hodeplagg for å neven noe.  I den anledning bør medgis at undertegnede gikk litt i surr, så det kan forekomme at premiering uteble for enkelte. Sånn kan det gå i relativt høy alder.

Rosende ord for opplegget, været og det gode padleselskap drysset over arrangør og deltakere.  En stor takk til Lars som tok jobben med å være turleder.  Likeså til Tom og Christofer som koordiinerte retur-transporten og til Per som tok ansvaret for å sørge for at pauseplassen hadde det den trengte av servietter, øsekar og pappkrus til både suppa og kaffen. Litt selvskryt til kokka og Aquaplomprodusenten er vel forgivelig.  Det er tre arbeidskrevende dager,  – men det er vel anvendt tid og krefter når suppe og Aquaplomer mottas med glede og takksigelser som på dagens vårslepp. 

Videre en varm takk til alle dere som deltok i dag og dermed satte bidro til å sette preg på dette årets vårslepp.  Kort sagt:   Takk for innsatsen alle som en.

I skrivende stund vasker Per opp gryter og kar.  Snart er nok en arbeidsøkt over og før vi vet ordet av det så er det tid for Adventspadlinga i 2015.  

I mellomtida nyter vi vårværet og sommeren som står for døren. 

Takk for fremmøtet og vel blåst alle sammen.

Mpg Gro

PS!  Send gjerne inn noe bilder fra turen om du vil og har, – så skal vi forsøke å få lagt dem ut på nettsida etterhvert.

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.