“Årsmelding” for 2011

Styret har siden 28/2-11 hatt 8-9 styremøter + et og annet mer uformelle møter der avgjørelser er fattet.  Det er blitt søkt om støtte og tilskudd/donasjoner rundt omkring, men med labert resultat.  Øvre Eiker idrettskrets har støttet opp med ca. 2200 kroer.  Noe inntekt har vi hatt av utleie av båter, et opplegg for unge frilufts interesserte gutter en kveld på Fiskumvannet.  Men aller mest  gledelig er det at antallet betalende medlemmer og aktive padlere har økt.

Vårslepp (3/4-11).  Et turløp Hokksund – Drammen med 16 deltakere.  Pause-stopp underveis med servering av hjemmelaget ertesuppe og hjembakst med bål-kaffe og solbærtoddy.

Pulsrunden(1/5-11), i forbindelse med markering av Norges idrettsforbund sitt 150 års jubileum. Landets eneste arrangement til vanns.

Eikerstafetten (26.5.11)  hadde vi ansvaret for stafettens padleetappe.

Padlingens dag, (2/6-11) ble arrangement på Sundhaugen, Fiskumvannet.

Nøtterøy rundt (9/7-11), Arendal kayak race (8/8-11), Dalsland kanot maraton+ (13/8-11) og Fullmånepadling i Kolbotn (10/12-11) er noen av arrangementene klubbmedlemmer har deltatt på.

Vi har hatt 5-6 dugnader.  Mye er gjort og noe gjenstår, som alltid.  Møterommet er “ommøblert”. Det er kjøpt inn vannkoker og montert  kjøkkenbenk.  I båthallen er det foretatt opprydding i båtstativene. Do-rommet er bygget og do-bøtta er kjøpt inn, klubben har endelig tilgang på egen do.

teknikktreningskveldene var det alt i alt 35 deltakere i aldergruppen 13-72 år.  Rullekurset med Andres Thygesen ble avlyst pga for få betalende påmeldte. Fire økter med innendørs teknikktrening i Hokksund svømmehall, – en suksess for alle dem som deltok.

Journalister fra bl.a. Drammens Tidende har padlet med oss og resulterte i store avisoppslag 26/4-11 (Henning Aarset) og 22/7-11 (Magnus Buer) og et videoinnslag (Anja ?) på DT nett, www.dt.no .  Eikerbladet og andre lokalaviser har hatt notiser om klubben.  Aktiv bruk av UT.dt har gitt ukentlige oppslag om klubbens aktiviteter.

Adventspadling, ( 4/12-11) et padleopplevelse Hokksund – Drammen.  Innlagt pausestopp med servering av hjemmelaget ertesuppe, gjærbakst og vramt å drikke.  Årest Aquaplomer og andre små overraskelser ble delt ut til deltakerne. Grethe A ble hedret for si innsats som pause-general tre arrangementer på rad.

Grøtfest, (22/12-11)  Det ble fyrt opp to bål.  Ett til kaffe-Lars og et noe større bål til å samlet stolene våre rundt.  Grøten ble servert og bespist ute.  Lappene og bålkaffen like så. Mathilde (10) og Elias (7) akte og koste seg sammen med voksne akere.  Ivar sin 70 årsdag ble feiret og markert med fødselsdagssang og gave utenfor klubbhuset.  Inne på bordet brant 70 lys til hans ære.  En sosial avrunding av padleåret 2011.

Grunnet stor strømføring i elva og andre naturfenomen er 5-6 av klubbens faste kveldsøkter blitt avlyst.

Pr 31/12 2011 var det registrert 718 enkeltturer på anslagsvis 8-10 km i snitt pr tur.  M.a.o. hver deltaker pr økt telles som en padletur.  Alt i alt er det rundt 130-150 forskjellige personer som har deltatt på klubbens arrangementer og klubbkvelder i år.

Pågangen av nye padlere har vært stor og klubben har anskaffet en nybegynnerbåt, to spruttrekk, ei barneåre og en 220cm åre.  Likevel har det vært nødvendig å ty til private båter med mer for å få kabalen til å gå opp.

Vi er fremdeles i vekst og utvikling og ønsker oss flere medlemmer og mer aktivitet i klubben og rundt klubbhuset på Loe bruk i Hokksund.  Velkommen som medlem.