Oppdatering høsten 2018

I følge kalenderen er det høst. 

Det vil si at nå er terminlista for torsdagsturer vel i boks.  Noen av turmålene ble endret underveis, men stort sett er lista gjennomført som planlagt.  Bare med noen justeringer i henhold til værvarselet.  Men det er sånn det er når en bedriver utendørsidrett som vi gjør.  Utendørsaktivitet vil du muligens mene, at er bedre dekkende for det vi holder på med.  Ute er vi allefall.

Teknikktreningene er vel gjennomført og det har vært god oppslutning/godt oppmøte på tirsdagene.  Nytt av i år er at vi, Gro har hatt egen barnegruppe.  Innsatsen har vært upåklagelig.  Per og Lars har ledet treninga for unge og voksne.

Nybegynnerpadling har det vært hver mandag gjennom hele sommeren.  Deltakelsen har variert mellom 26 og 3, – alt etter som.  Hva forklaringen er på det ?  Ukjent og uforklarlig, – en tilfeldighetens opphopning og frafall.  Gøy har vi hatt det.  Per har trofast sørget for å spe på energien med Laban Seigmann, – eller rettere menn.  Tusen takk for bidraget.

Onsdag den 26. september er det DUGNAD på klubbhuset fra kl 18:00.  Det er som regel noen ivrige sjeler som kommer noe før tida.  De om det.  Det er som det er det også. Tilbygget skal males, båter og klubbhuset skal vaskes  båtplasser skal merkes etc.

Lørdag den 29. september er det høsttakkefest hjemme hos Per i gamle Hokksund.  Klubben spanderer tre retters "allemannsrett".  Ta med eget drikke til maten og kvelden.  Påmelding til Gro på90888381, eller til Per på 90574023 innen onsdag/torsdag.  Det er mye arbeid å stelle istand til høstakkefesten og vi håper at klubbens medlemmer viser interesse og deltar.

1. oktober starter vintersesongen.  Den ble det gitt informasjon om på medlemsmøtet sist onsdag.  Videre ble det forklart om regler for bassengtreningen vinteren 2018/2019.  Nytt av året er at det er satt en begrensning i antall deltakere.  Derfor er det viktigere enn tidlingere å melde sin ankomst, samt å melde seg av dersom noe kommer i veien for deltakelse.  Påmelding på mobil/sms til Gro på 90888381.

Bassengtreningen starter opp 21. oktober 2018, 12:00-15:00.  Den vil bli avholdt annenhver søndag frem til sommersesongen starter opp utpå våren.  Pris for deltakelse på bassengtreninga er 100,-kr/gang.  Helt nybegynnere kan komme og få hjelp veiledning 12:00-13:00.  Barn må ha med foresatte som kan hjelpe til i garderoben.  

Eikerpadleklubb har fått omtale i lokal presse for vår innsatssom søppelplukkere i Vestfosselva.  Vi har fåt rosende ord av kjente og ukjente på gata.  Hyggelig.

Takk til alle som har vært med på klubbens arrangementer, kurs og padlekvelder gjennom sommersesongen 2018.

 

 

 

 

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt. Bookmark the permalink.