Høstdugnaden 2018.

Dugnaden i går, 26/9-18 er vel blåst. Alt som stod på lista som gjøres kunne ble gjennomført.
Martin og Jørgen var forhindret fra å komme i går.  De har gjort sin dugnadsinnsats hjemme hos meg.  Tusen takk for hjelp til rundvask av kjøkkenet og pussing av vinduer, Martin og for hjelp til maling av garasjen, Jørgen. 
På klubbhuset ble følgende arbeidet utført:Merete hadde vært her på tirsdag og kostet gulvene.
Tilbygget ble malt av Ivar.  Erik, Leif , Bjørn og Ingar vasket og klargjorde båter som er valg tut til bassengtreninga i vinter. Ruth, Monica, og Kjersti vasket og ryddet hele klubbhuset.  Fantastisk rent og pent ble det.
Øystein monterte knotter og håndtak m.m. på kjøkkenet.  Sjefen er meget godt fornøyd.
Det ble ryddetopp utenfor klubbhuset.  Et dødt tre ble felt og stablet vekk.  Brede ga gode råd til Christian da motorsaga skulle startes opp. Per klatret opp i furua og fikk sagd av den store greina som knakk en gang i vinter. Reidun rakte og ryddetopp etter trefellinga.  Ryddig og flott er det blitt både ute og inne.
Brede "restaurerte" beskyttelsesmattene ved inngangsdørene til båthallen.  Godt jobba Brede.
Monica og Øystein merket båtplassene inne og ute, men stiftene til stiftemaskinen ble på mirakuløst vist borte.  Så et par merkelapper som henviser til hvor de ulike båtene skal ligge gjenstår.  Private båtplasser er nå tydelig merket. Gro merket klubbens padlesko nok en gang med ny vannfasttusj i håp om at de skal tåle vann og vask.  Utover det svarte jeg på spørsmål og gjorde et forsøk på å fordele arbeidsoppgaver.  Skoa tok Kjersti med seg hjem. Hun påtok seg å vaske dem i vaskemaskinen.
Avslutningsvis ble det servert kaffe og hjembakte horn, fylt med mandelmasse/gul krem.  Ruth hadde med seg baksten. Den ble varmet i mikroen og servert med melis.
Dugnaden var over når alle horna var oppspiste.  Tusen takk for innsatsen alle sammen.  Jeg mener jeg kom til 15 i går på veien hjem.  Så om jeg har glemt å neven en av de oppmøtte, vil det bli rettetopp i så snart glippen ev blir konstatert.Alt i alt var det 17 deltakere på klubbens høstdugnad.
Dugnaden ble avsluttet når alle horna var spist opp.  Tusen takk for innsatsen alle sammen.  Nå gjenstår det bare å få merket tørrdraktene og henge dem opp i klubbhuset, en gang i neste uke.
This entry was posted in Aktivitet, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.