Padleaktiviteter uke 34

Mandag er det som oftest Vestfosselva som står på programmet. Alternativt kan vi padle Loeselva, eller vi kan ta turen rundt Hagaøya, via Hokksund camping og tilbake til klubbhuset. Kommer det barn, så skal de få et avgjørende ord med i valget av turmål for kvelden.

Tirsdag, 21/8-12 er det teknikktrening på Fiskumvannet. Det går mot høst og mørke kvelder. Vi forsøker å avrunde senest kl 20:30 og at båtene er i klubhuset til kl. 21:00. Det går i alle fall an å forsøke å holde oss innenfor denne tidsrammen. Vi greier det om vi hjelper hverandre å følge med tiden. Det er også mer barnevennlig. Innholdet i teknikktreninga denne uka blir mer av det samme som tidligere i sommer. Sikkerhet i kajakk (bl.a.bekledning i vinterhalvåret/nedkjøling), ulike støttetak, sideveis forflytning, egen- og kameratredning. Ønsker og forslag til hva vi skal trene på mottas med takk. (Jeg tror at det fortsatt er ledige plasser på grunnkurs hav(kajakk) som avholdes 1.-2. september. Ta kontakt med Michael. Det er han som er kursinstruktør.)

Torsdag, 23/8-12 går turen nok en gang til Sandebukta. Utgangspunkt for turen er som vanlig fra Steinbruddet. – Og som tidligere nevnt så er kveldene begynt å mørkne. De som trenger transport av kajakk og utstyr må av den grunn kunne møte på klubbhuset kl 17:00 for å få båtene på biltak/hengeren. Da il vi klare å være på vannet til kl 18:15. Om mulig, så er det enkleste å legge båtene rett på taker/hengeren på mandag etter padling. Et tips, for å si det sånn.

Utgifter til transport av båter til saltvannspadling og teknikktrening har til nå i stor grad tilfalt transportøren. Heretter anmodes det om å betale kr. 50,- pr båt til sjåføren, fortrinnssvis før avreise fra klubbhuset.

 

This entry was posted in Aktivitet. Bookmark the permalink.