Medlemsfest 29. september – vi feirer årets sommersesong.

Antall medlemmer i Eiker padleklubb mer enn fordoblet i forhold til 2011,  – noe som er hyggelig i seg selv. Særdeles kos er det at så mange av dere har ytret ønske om å treffes uten kajakk.  Sosialt samvær hjelper også på sikkerheten på vannet.  Det at vi blir litt kjent gjør oss tryggere på hverandre.. 

Nå er det bare noen få uker igjen for "grønnpadlerne", eller sommersesongen. Den 1. oktober starter vinterpadlingen og "mørkepadlerne" fortsetter padleåret.

Jeg foreslår at vi møtes til medlemsfest den 29/9-12.  Da markerer vi overgangen fra "lys og grønn" til "mørk og hvit" padlesesong. En fest der stedsvalget foreløpig er en godt bevart hemmelighet.  Eller en overraskelse, – til forskjell fra hva som vil bli servert.

Menyen ser ut til å bli: enkel suppe til forrett, hjemmelaget hjortegryte med selvmost potetstappe, grønnsaker og annet tilbehør til hovedrett og is til dessert. Hjemmebakt bake, dersom noen kan bake, så blir det munngodt også til kaffe`n.

Påmelding til Gro på telefon 90 88 83 81, eller send en mail til leder@eikerpadleklubb.net innen 25/9-12.  "Veien blir til mens tiden går", så det kan komme til å bli nødvendig med avlat ved fremmøte, – et lite spleiselag med "kokka" for å si det sånn.

This entry was posted in Medlemsnytt. Bookmark the permalink.