Medlemsnytt for september – oktober 2012

September er årets siste måneden med organisert/annonsert nybegynnerpadling og teknikktrening

Torsdag den 6/9 og den 20/9 er det saltvannspadling. Utgangspuktet for turen den 6/9 er steinbruddet i Sandebukta. Der ble det bestemt at neste turr, den 29/9 tar vi utgangspukt fra Brøholtstranda -tidligere het det Fagerstrad ved Lahell.  Even bor der og han vil være kjentmann og turleder den kvelden. Kontakt Gro om du trenger å reservere båt.

Det tar tid å rigge båtene for transport for dem som trenger hjelp til det.  Jeg foreslår at vi i størst mulig grad organiserer det på tirsdag i forbindelse med teknikktreningen.  På den måten spares tid begge dager og det er mulig å møtes direkte på utgangspunktet for turene.

 21.-23. september går Telemarkspadlern av stabelen.  

Noen er allerede påmeldt.  Dere andre kan fremdeles melde dere på.  Alternativene er 10 km, 23 km og 46 km.  Noe for enhver å velge mellom.  Norsjø ferieland tilbyr hytter (4 personers) til kr 500,-/døgn denne helgen. Vil du heller bo i telt koster det kr 200,- /døgn.  Hytte må bestilles, men for telting og andre campere er det plass nok. Om du trenger hjelp til organisering av felles kjøring, eller transport av båter, må du melde fra til 90 88 83 81 innen 17.-18. september.  Mangel på selvstendig transport lar seg som regel ordne.

29. september arrangeres det medlemsfest.  

En foreløpig "ut i det blå tur".  Men du får vite hvor du skal møte i god tid før nevnte dato. Noen har allerede meldt seg på. Gjør det du også. Det blir lettere for "kokken".

En jeger har vært så vennlig å birda med hjortekjøtt, så – da så……  Tusen takk, Lars. Da sa menyen seg selv, – så og si.

Det serveres: "Suprise" suppe til forrett. Hjemmelaget hjortegryte, selvmost potetstappe, kokte grønnsaker og annet passende tilbehør til hovedrett. Det hele rundes av med is til dessert.

Dersom det er noen som kan bake en kake og ta den med, så blir det hjembakst til kaffe`n.  

Siden "veien blir til mens tiden går" kan det komme til å bli avkrevd et overkommelig avlat ved fremmøte, – et lite spleiselag.  

 

Fra og med 1. oktober fortsetter vi med organiserte padleturer mandag og torsdag. Oppmøte som i sommerhalvåret kl. 17:30 og på vannet kl 18:00. Teknikktrening videre utover i sesongen vil komme naturlig på disse turene og om noen skulle trenge hjelp underveis så er vi her for hverandre.

Dersom det er interesse for det kan vi sette opp noen padleturer på søndager. Da får  vi nytt godt av lyset og det fine høstværet vi forhåpentligvis har i vente. Det er flere klubber i "nærområdet" som arrangerer søndagsturer.  Disse kan vi delta på om vi ønsker det. På den måten kommer vi oss litt ut, – til sjøs og treffer andre padlere og kan oppdage nye turalternativer.

This entry was posted in Arkiv, Medlemsnytt. Bookmark the permalink.