Telemarkspadlern2014 er vel gjennomført

I år var vi drøyt 15 påmeldte fra Eiker padleklubb.  Og med det utgjorde vi den klubben med flest påmeldte.  

Værgudene var på arrangørens og vår side fra vi ankom fredag tidlig ettermiddag, – kun med unntak av en liten skur på lørdag kveld til vi gikk for å sette oss i bilene på søndag ettermiddag.  På hjemvein plasket det ned.

Vi fikk våre faste hytter, nr. 1 og nr. 2 fordi de ligger godt plassert i hht plass for teltere og andre campere med hjul under dørken.

Tradisjonen tro hadde Hanne og Bjarne med sin eminente vaskemaskintrommelvedpeisovn.  Den fungerte helt etter oppskriften.  Dermed hadde vi bål å sitte rundt.  Det varmet og sveiset oss sammen til en gjeng som da også selvsagt ble lagt merke til.

Det ble dans.  Det kom en regnskur. Stemningen holdt stand og latteren og praten gikk lett og lystig utover kvelden og natta.

Hanne kom på 6. plass i 10 km for damer. Gro på 12. plass i sin klasse på 23 km, – og gutta og resten av damene de gjorde sitt ytterste, – selvsagt i sine klasser.  Deres plasseringer kommer denne siden tilbake til.  Det er også mulig å gå inn på www.telemarkspadlern2014 – resultat2014.

Dette er en tur som anbefales på det varmeste til neste år.  Arrangementet vil bli satt opp som klubbens høsttur også i 2015.  Det er alltids nye muligheter.

This entry was posted in Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.