NY DATO!!!!!! – “Høsttakkefesten 2014” –

"HØSTAKKEFESTEN" er utsatt!

Som medlem av Eiker padleklubb inviteres du med dette til "Høsttakkefest 2014" den 1/11-14, kl 18:30.  

Kom gjerne litt før om det passer deg bedre.  Måltidet starter presis kl. 19:09. 

Om du skulle komme litt senere, – ja da risikerer du å komme til kald mat og må på kjøkkenet og varme deg litt saus.  Men MATEN kommer til å smake godt.

Det er tradisjon for servering av 3-retters middag.  Menyen blir offentliggjort så snart den er "spikret og avklart.  Det er høst og vi kommer til å nyte norske markes grøde og annen norsk føde, – en høsttakkefest verdig.

Allsang (så ta med briller de av dere som trenger det) og annen spontan underholdning rundt bordet kommer ofte helt naturlig med så mange gode romslige medlemmer av Eiker padleklubb samlet til sosialt samvær og god bevertning.  Kaffe-Lars står for bålkaffe. Andre sørger for kake å servere til.

Bespisning, kaffe og kake sponses av klubben.  Festen vil bli holdt privat.   Den drikke du ønsker å innta, som er av alkoholholdig karakter må medbringes.

Påmelding til Gro på: 90 88 83 81 eller til leder@eikerpadleklubb,net innen 29. oktober 2014. 

Jeg håper vi blir riktig mange og at det blir trangt om plassene.  Det er alltid kos når mange av klubbens medlemmer er samlet til sosial samvær, mat og godt drikke.

Vi prates!

Til de av oss som legger padlingen "på hylla" for vinteren, – dere vil jeg benytte anledningen til å ønske god god jul og godt nytt padleår i 2015.  

Vi padles da.

Hilsen

Gro Karlsson

 

 

This entry was posted in Arkiv. Bookmark the permalink.