Adventspadlin 2012 er lagt til lørdag den 15. desember

enlightenedADVENTSPADLING 2012enlightened  blir cheekylørdag 15/12, kl: 12:00.

Tilsvarede opplegg som tidligere år med "tvungen" pausestopp underveis, – der det serveres hjemmelaget cheekysuppe i krus, kake i handa og kaffe i din medbragte kopp. smiley

Åpent for alle. I og med at vi padler medstrøms og i tillegg har en lang pause underveis så lar dette turløpet seg padle av de fleste som har sittet i en kajakk før.  Kontakt Gro for informasjon om bekledning og andre detaljer om dette er din første vinterpadling. 

Startkontigent: 200,- kr. (kun bespisning 100,-). Det utferdiges deltaker-"Aquaplomer" til dem som ønsker en varig bekreftelse på bragden.  

Trenger du transporthjelp til/fra turen så er det gode muligheter for at det lar seg ordne.  Spør i vei, så finns det en løsning.

Påmeldig til Gro fortrinnsvis på mail eller sms, – men ring gjerne 908 88 381 om du har noen spørsmål. 

 Vi trenger hjelp på pauseplassen så det er mulighet for deltakelse også for landkrabber og andre pårørende, venner og kjente.
 

Med skam og melde har jeg glemt hva pauseplassen heter, – så jeg får komme tilbake til den detaljen ltt senere i dag (eller i morgen). Nå er det bare viktig å få publisert datoen for eventet.  Det går i det tempo det går.  vi koser oss og det er gøy.  Ingen sinkere og ingen som har det bråttom.

This entry was posted in Arkiv, Informasjon, Medlemsnytt. Bookmark the permalink.