ADVENTSPADLING 2016

Årets Adventspadling går av stabelen den 27. november 2016.  Vi padler tradisjonen tro strekningen Hokksund – Drammen den første søndagen i advent.  Opplegget er som tidligere år:

Påmelding til Gro på mail: leder@eikerpadleklubb.net eller som sms til 90888381 Årets første påmeldte er Brede,så nå er det bare å følge opp med egen påmelding innen 24. november.

Pris: 200,- kr som betales inn på konto 2220 14 81973. Påmeldingen er bindende.  I prisen ligger muligheten for transport  Drammen – Hokksund. Ønske om transport gis det beskjed ved påmelding.

På løpsdagen (INGEN tidtaking) ser agendaen ut som følger:

11:00-11:30 registrering og KONTANT betaling dersom betaling gjenstår.

Starten går klokka 12:00. Det er viktig at vi kommer oss avgårde da for at Tom som skal ha ansvar for pauseplassen vet når ertesuppa og kaffe-Lars skal væreserveringsklar.  Svidd ertesuppe smaker brent.

Det vil bli delt ut tilfeldige premier for ukjente bragder etter bespisningen.  Aquaplomer i åretsfarger vil tilkomme alle turløpets deltakere. 

Pauseplassen er på samme sted som tidligere år og mat- og beinstrekk stoppet varer til turleder gir beskjed om at deter tidfor avreise.  Dersom vi "timer" det riktig vil vi ankomme Ypsilon i tide til tenning av julegrana og ditto sangkor.

Vi kan samles på klubbhuset etter at alt av båter og mannskap er kommet frem. Det er muligheter for at det er igjen litt suppe- og/eller kake- rester som vi kan kose oss med før vi drar hver til vårt den første søndag i advent i 2016.

 

Velkommen til Hokksund og Eiker padleklubb og vel møtt til padling og sosialt samvær med andre padlere.

 

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt. Bookmark the permalink.