Årsmøte 2019 og utsendlese av faktura for medleskap for 2019.

Årsmøtet gikk som smurt i går.  Det var rundt 20 fremmøtte.  God bedring fra i fjor. Takk for oppmøtet og engasjementet.

Medlemskap for 2019:

Juniorer (t.o.m. 17 år): 100, – kroner.

Hovedmedlemskap:  500, – kroner.

Familiemedlemskap (to voksne med hjemmeboende barn): 800, – kroner.

Klubben har investert i NYTT  regnskapsprogram.  Det medfører at det i år blir/er sendt ut mail med faktura for 2019.  Den sendes ut til alle som er registrert som medlem i klubben.

Ved enhver overgang til nytt system vil det være oppstartingsvansker.  Dersom du mener deg utmeldt av Eiker padleklubb, skal du besvare mailen fra Sandy der du meddeler henne at du anser deg som utmeldt.  Da sletter hun deg som medlem og du ser selvsagt bort ifra fakturaen.

Om du mener å ha mottatt feil faktura (sum/medlemskap), så retter du opp i det ved å besvare mailen fra Sandy og underrette henne om det.

Jeg gleder meg til et nytt padleår. Og ser fram til å møte gamle og nye medlemmer ut gjennom året.

Det er god plass i bassenget.  Neste bassengtrening med kajakker i Hokksund svømmehall er 24. februar, – og deretter annenhver søndag ut april.  Følg med på nettsida/FB der kommer datoene fortløpende.

Kroner 100, – /bassengtrening betales i nettbank (222014 81973) eller på VIPPS til Eiker padleklubb, VIPPS-nummer 126617.

VEL MØTT ALLE SOM EN.

This entry was posted in Informasjon, Siste nytt. Bookmark the permalink.