Jubileumsfest for Eiker padleklubb.

Jubileumsmarkeringen gikk etter planen og vel så det ………

Etter å ha stått på med forberedelser de siste 3-4 dagene startet lørdag 20. august 2016 for undertegnedes del klokken 05:40 og planen var å kunne legge meg nedpå mens de andre var ute og padlet.  Den gang ei.  Men pytt det er 5 år til neste jubileumsfest?

Prikken over I'en var  gleden over at klubben etter søknad har fått tildelt 87.330,- fra Sparebanken Øst .  Beløpet er øremerket kajakker tilpasset ungdommer.  Båtene ble hentet hos Eian fritid lørdag formiddag og ble tatt i bruk under jubileumspadlingen.  Et flott skue på strandbredden: tre røde North Shore Atlantic LV og tre Atlantic regular.

Eiker padleklubb TAKKER for KJEMPEFLOTT gave fra Sparebanken Øst.

 

Jubileumsdagens program:

15:00-17:00 Padling.  Turmål: Loeselva rundt.

17:00-17:30 Skifte og forberedelser til konkurranse på land

17:30-19:00 Konkurranse. Spikerslag, ringspill, pilkast, kajakkball og blikkboks

19:00 til den siste er i seng.


Per var hovedansvarlig for oppgaver til kveldens felles aktivitet og gjennomføring samt premieutdeling etter 5-kamp.

30 påmeldte deltakere var etter hvert samlet til fest og klare for bespisning.

Tom stod for grillinga og musikken. På menyen stod marinert indrefilet av okse og kylling (forberedt av Gro), samt pølser og hamburgere. Av tilbehør å velge mellom kan nevnes Øst-tysk «lag-på-lag-salat», potetsalat og pastasalat laget av Sandy. Norsk grønnsalat, oppskåret løk, grønnsaker etc. ga mulighet til å komponere sin egen grønnsakspakke, maiskolbe, bakt potet, sauser og masse annet tilbehør. 

Vi ble alle sammen gode og mette.

Under middagen ble det holdt tale om og for jubilanten – foreholdt av klubbens leder Gro som i anledning dagen benyttet en "Kollen-bjelle" for å tilkalle oppmerksomheten. Og beklaget bråket, men i mangel på klubbklubbe så seg nødiget til et bjellende alternativ.

Lars L ble oppnevnt til kveldens konferansier. En oppgave han tok på strak arm.

Per stod for utdeling av premiering etter å ha talt opp antall poeng. 

Når han først hadde ordet overrakte han leder en vakker hånddreid klubbhammer.

Da alle trodde han var til veis ende i premieringen, – ble det lest opp fra et referat fra (hemmelig) ekstraordinært styremøte i juni 2016 (der leder ble unnlatt innkalt).  Møtet hadde hatt en sak på agendaen og de fremmøtte hadde fattet et enstemmig vedtak:

Styret går enstemmig inn for at Gro Karlsson utnevnes til klubbens første æresmedlem for sin store innsats for klubben gjennom alle 10 år.

Det ble utdelt et laminert styrereferatet signert av Tom, Sandy, Anton, Christoffer, Leif og Per og et innrammet RIDDERBREV som nå står i stua mi.

Eiker padleklubb har et ÆRESMEDLEM og hun er kjempestolt og beæret.

Sanger om Eiker padleklubb til skrevet til tidligere «Høsttakkefester» og kveldens jubileumssang med tekst av Per Kruke.

Øyvind holdt en fin «takk for maten-tale» og det ble skålet for kokkene og konditorene Elsa, Sandy og Anton.

Barna på festen var Leonardo, Maria Julie, Max, Emile, Brede og Anton krydret festen med stangfiske i Vestfosselva.  Og fisk ble det. 

Vi voksne feiret klubben og oss selv til det nesten grydde av dag. De siste av oss var i seng litt over 04:00.

Vi var 12 som overnattet i telt og stod for oppryddinga dagen der på. Frokosten på søndag var grillpølser og rester fra i går.

 

Kort sagt: EN VELLYKKET KVLED SOM AV MANGE VIL BLI HUSKET LENGE OG LENGRE OG VEL! ! !

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.