Litt av hvert for høsten/vinteren 2014.

Nybegynnerpadling og teknikktrening i 2014 avsluttes henholdsvis mandag 22. og tirdag 23. september.  Den siste mandagen i september er det dugnad.

Telemarksadlern2014 er 19.-21. september.  Meld dere på til "løpet" direkte til arrangøren.  Dersom du vil dele hytte med andre fra klubben, – så send en mail til leder@eikerpadleklubb.net Her er det første mann til mølleprinsippet som gjelder.  Det er et opplegg som har tilbud til de fleste.  Velg mellom 10 km, 23 km eller om du ønsker det: "Blodslitet" på 46 km.  Se på www.telemarkspadlern2014.no for mer informasjon derffra.

Klubbens høstdugnad 2014.  Siste mandag i  september er satt opp mandag 29. september 2014.  Standard høstdugnad med vask av hus og innventar.  Båter vaskes og rorsystemer overses for å sikre at alt er tipp topp før vinteren.  Det er oppgaver for et hvert ferdighetsnivå, – store som små.

Fra og med 1. oktober er det vintersesong og det stilles etterhvert som temperaturen synker både til vanns og i lufta krav til bekledning.  Følg med på klubbsida.

Bølgefestivelen 2014 arrangeres av padleentusiastene i Nevlughavn.  Det er noen fra klubben som har meldt seg på også i år.  Det er muligheter til å få hjelp til å forflytting av båter, – og ganske sikkert også mulig å få sitte på selv også om du trenger det.  Spørre er i alle fall helt gratis.

Høsttakkefest 2014 er planlagt og dato fastlagt.  "Grønnpadlerne" takker for seg og overlater padlingen i den mørke årstid til "svartpadlerne", – eller også kalt "hvitpadlerne" etter årstiden det padles i. 

Mandag 1. september 2014 var det MØRKT da vi kom tilbake til klubbhuset.  Så det er tid for å merke båtene med lys foran og bak, samt å finne frem hodelykter.  Det er høst og snart stilles klokka til vintertid.  Godt å komme inn i gode rutiner med lading av hodelykta mens det enda er lyst når vi legger ut.

God padlehøst og kos dere alle som en, – med hva dere nå enn tenker å benytte høstdagene til.  

 

 

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt. Bookmark the permalink.