Referat fra medlemsmøtet den 14. april 2015.

Vi var 11 som møtte opp for å bidra til å gjøre Eiker padlklubb til en klubb for alle.  

Styret etterlyste synspunkter på terminlista i 2015.  Det ble oppfordret til å komme med innspill til hva vi kan fylle torsdagene med.  

Partallsuker fra 28. mai er det padling til havs.  Saltvannspadlingen 2015 har følgende turmuligheter denne sommeren: Holmen, Kadett tangen, Bjerkøya (Sandebukta, da strada ved steinbruddet er stengt for allmenheten) og Sætre.  Disse vil bli lagt inn på terminlista i løpet av kort tid.  

Medlemmene ønsket seg et 1. hjelpskurs også i år.  Dette vil bli arrangert i løpet av juni. Foreløpig dato er den 11. juni, MEN kursholderen må kontaktes før vi får "spikret" en endelig dato.

Tordagene er det turpadling som står på programmet gjenom hele året, – i år som tidligere år. Hittil har vi vært til havs annenhver uke og startet turene fra klubbhuset de resterende torsdagene.  

I år vil torsdagsturenes utgangspunkt variere.  De som skal hente båter i klubbhuset må møte tidlgere og hente båter og utstyr før oppmøte på: Hoensvannet, Jungeren, Hillestadfossen (Hillestad-Døviksfoss), Numedalslågen – Kongsberg med flere alternativer til oppmøtested, Lierelva oppmøte Lierstranda, Dikemarksvannene, Fjordparken i Drammen  (Gilhusodden – Drammensfjorden) og Sota.

Kveldens oppkomme av turforslag var rikholdig.  Bandt annet fremkom turalternativer egnet til dagsturer:  Øksne, Storelva i Hønefoss, Fjorda (Overnattingstur), Gransherrad, Farrisvannet, Elgsjø – Velen i retningen Hjuksebø.

Om dere som følger innleggene på klubbens web-side har flere forslag til hvor vi kan dra på tur, – så vær snill å sende meg en sms med turmål og oppmøtested med en gang du er ferdig med å lese denne posten.  

Pinsetur 2015 ble bestemt lagt til en tur fra  Hillestad med overnatting på Hakaøya i Eikeren før vi padler tilbake til klubbhuset i Hokksund. Nærmere opplysninger kommer i egen post når det nærmer seg pinse.

Haldenvassdraget, Hvaler, Arendal kajakk race, Stangholmen løpet i Risør, Bølgefestivalen i Nevlunghavnn og klubbens høsttur til Telemarkspadlern 2015 er noen av helgeturalternativene som er med i terminlista. 

På møtet var det enighet om at klubbens terminliste er rikholdig med mange gode tilbud om fellesturer, teknikktrening og opplegg for nybegynnere.  Det er derfor ingen terminfeste dagsturer i helgene.  

Men om værmeldinga er bra, så er det fort gjort å planlegge og dra på tur uten at den er terminlistefestet.  Du kan få lagt ut tuerer du har planer om på klubbes nettside. Dette gjøres ved å sende en sms til Christoffer N. Karlsen (482 83 859) eller til Gro Karlssson (90 888 381)   Vi leggger ut turforslaget ditt med tidspunkt og oppmøtested for deg.

Det er også mulig å "henge seg på" andre klubbers arrengement, – så som Gyldenløve, Havpadlerne Tønsberg og Drøbak kajakk klubb.

FB er et annet kommunikasjonsmedium.  Det er vi klar over.   Styret har vedtatt at informasjon fra styret til klubbens medlemmer og andre padleinteresserte legges ut på www.eikerpadleklubb.net 

Kort oppsummert: det blir endringer i klubbens terminliste som en følge av medlemsmøtet.  Alt i alt, – med egne og andre klubbers aktivitetstilbud er det gode muligheter til organiserte turer og padletrening 4-5- dager i uka sommeren i gjennom.

Minner om bassengtreninga 19. og 26. april i Hokksund svømmehall.

Vel møtt til en innholdsrik padlesesong ! ! ! 

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt. Bookmark the permalink.