Medlemsnytt for 26. juni- 31. juli

Nå er det på tide med litt oppsummering av hendelser for resten av juni og hele juli.

Det har gått litt  i ett her, så derfor noe sent ute, men dere kan jo følge med på aktivitetslista og ellers i avisa og på www.midtiBuskerud.no der står aktivitetene annonsert.

I dag, 26. juni  er det teknikktrening på Fiskumvannet, -Sundhaugen.  Husk myggmiddel og varmt tøy, gjerne litt varmt å drikke på en thermos og selvsagt håndkle og skiftetøy.

Det samme gjelder for 27/6, men da skal turen ha sitt utgangspunkt i fra Sætre.  Litt saltvann under baugen gjør godt for en havkajakk og dens padler.  Kan hende blir det grilling om noen tar med seg det som trenges, eller bare rett og slett en matpakke og kaffe-Lars. Gi beskjed til Gro, sånn at hun har oversikt over hvem som kommer.

Kommende helg, i mnd skiftet juni-juli er det samling i Sandefjord.   Det er fortsatt mulig å melde sin interesse der.  Invitasjon finner du lengre ned på siden.

Juli går sin vante gang med padling for nybegynnere på mandager, teknikktrening tirsdager og padletur for de “noe øvede” på torsdager. 12. og 26. juli er det padling til sjøs. Se terminlista for nærmere info.

I disse ferietider er det sikkert noen som gjerne vil padle på dagtid.  Send meg en sms/mail og jeg legger turforslaget ut på klubbsiden. Så følg med på klubbsiden om du vil ha padleselskap i løpet av sommeren. Det kan bli overnattingstur.  Hvem vet?

Kom med forslag folkens.  Med det, – ønsker jeg dere varme og padlefylte sommerdager.

This entry was posted in Arkiv, Medlemsnytt and tagged . Bookmark the permalink.