Padletur på Løken og Hoensvannet

Flott tur i dag. Det tar litt tid å kjøre til og fra, bompenger skal betales og båtene må ned av biltaka (ingen henger i dag).

Yngstefrøkna i flokken var i dag Eilen (14 år). Hun padlet fort som bare det og kom stadig først frem. Godt jobbe Eilen. Neste gang kan du ha med deg badetøy. God tid til det. – For ifølge Dag må man vente 2 timer fra man har spist til en setter seg i båten og padler tilbake. De to timene gikk fort. Det må være Holmestrandtimer.

Tre damer og fire herrer koste seg på tur i regi av Eiker padleklubb. Det var godt å sitte i skyggen mens vi siste og fortalte skrøner. Returen tilbake til bilsene var raskt unnagjort og Eilen rakk det såvidt innen “fristen ” som var kl. 20:15. Det manglet kun 32 sekunder.

Eilen og Gro var de første tilbake til klubbhuset. Vi var til og med raskere enn pappa, så denne gangen var det jeg som hadde rett. ;-D

Litt erting av Dag før båtene ble anbragt i klubbhuset og alle kunne dra fornøyde hjem.

Takk for fin turledelse av Per. Og takker for flott turopplevelse sammen med Dag, Oddvar, Per, Bjarne, Eien og Unni. I likestillingens “navn” nevenes herrene først denne gangen.

Neste torsdag er det SÆTRE.

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.