Påsketuren Hillestad-Hokksund arrangeres 23.-24. april 2016

Oppmøte på klubbhuset kl. 10:30 for opplessing av kajakk og annet utstyr. Mangler du tur utstyr, så ta kontakt med meg på telefon 90 888 381. Jeg er sjåfør til Hillestad og har plass til totalt 9 kajakker.

Planen er at jeg skal være med på overnattingen på Holtøya. Det er med andre ord mulig å delta fra Eidsfoss til Holtøya for overnatting. Gi meg beskjed om du vil være med fra Eidsfoss, så kan transporten samkjøres. Jeg padler tilbake til Eidsfoss på søndag og kjører Eiker’n på langs, – i bil tilbake til Vestfossen Kort nok tur til at flere kan delta på overnattingen med andre ord. Så bli med da vel!

Turen starter med å padle over Hillestadvannet, Haugestadvannet og Vikevannet. Gjennom Kopstadelva, – der det er et lite dropp. GØY ! ! !

Deretter forseres Bergsvannet. Vi går i land i Eidsfoss hvor det blir overbæring av kajakker. En strekning på ca 500 meter eller så……
Klubben har 4-5 traller til disposisjon.

Vi padler videre fra Eidsfoss til Holtøya der vi overnatter. Husk matpakke for to dager og middag og “noggo attåt” på lørdagskvelden.

Det blir pause etter behov begge dagene.

Søndag er det mulig å møte overnatterne på Thorrud camping og være med på resten av turen over Eikeren til Vestfossen.

Søndagens overbæring foregår mellom båthavna og Strandajordet idrettspark i Vestfossen. Denne over bæringen er er lang nok til at du kjenner det i armene. Men pytt-sa`n Pål.

Påmelding til Gro om du trenger transport til Hillestad eller Eidsfoss på lørdagen.

Mer info? Ring Gro!

This entry was posted in Medlemsnytt, Siste nytt. Bookmark the permalink.