Sommer, sol og padletid i massevis.

Tre dager i uka er det mulig å være med på en eller annen form for padleaktivitet.

Partall-uker går ferden til sjøs i følge terminliste for Eiker padleklubb 2014.

De to siste partall-torsdagene har været vært årsaken til at turen en gang er lagt til Eikeren og litt bølgemoro der. Den siste torsdagen var det lyn og tordenvær som påvirket padlevalgene. Neste uke MÅ det da gå an å få til en skikkelig tur til havs.

Andre søndag i juli er det entusiasttreff på Nevlunghamn. Det er en god mulighet til å få en kompensasjon for de dagene som har endt i lokalt farvann.

Om noen lyster på en overnattingstur, eller en hav-tur på dagtid, – så meld din interesse og kom med forslag til turer. Det/den vil bli annonsert på klubbens nettside og da kan det hande at det blir enn tur utav det.

Helgetur på Junger med overnatting på “Øya” (hytta til Per Kruke) er en mulighet. Der kan det bades og trenes/drilles teknikk. Flotte muligheter til “speed-launching” med mer. Ikke akkurat saltvenn, men sosialt og artig for dem som deltar.

På Tjøme har Magne og Randi opphold nå i sommer, og selv om de har ferie, – så tror jeg de ville sette pris på neon av klubbens medlemmer på besøk. Alle må holde mat, drikke, telt etc selv, men sosialt kan det fort bli på en campingplass.

Riktig god sommer alle sammen.

Jeg beklager at det å legge terminlista inn som “pekefil” under Aktiviteter er utover mine ferdigheter. Fortatt noe å lære!

Ring 90888381 om du har noe du vil jeg skal legge ut på klubbens nettside.

This entry was posted in Arkiv. Bookmark the permalink.