Søppel-lemping-dugnad 1. august 2018

Vi var seks i dag som møtte til dugnad, – Monica, Bjørn, Christian, Geir, Per og Gro.  Litt skjev kjønnsfordeling, men 1/3 + 2/3 = 100 %, og da må enhver være fornøyd. 

 

Mye moro en kan ha med enkle midler når en padler opp Vestfosselva klokka 12 en onsdag i begynnelsen av august.  I dag var det Geir som stod for de fleste og mest kunstferdige variasjoner av kroppsdypping. Christian fikk flytetransport ut til en handlevogn som, etter trussel om at Bjørn kom til å hente ATV ‘n til slutt slapp suget i leira.  Christian ble dens overmann. 

 

Kruke var optimistisk da vi startet i dag.  Men antakelsen om at det var dårlig sikt, og at det ville bli vanskelig å se flere dekk og annet rask, slo feil.  Vi fylte PIONER7 til randen pluss at det var seks dekk som ble fraktet på dekket til tre båter. 

Det ble stadig ropt.  "Dekk Per, dekk !"  Og da Christian kom padlende med to dekk bak, og ett dekk foran cockpit utbrøt han forsiktig:  "Jeg føler meg litt på felgen, for å si det sånn."

 

Per har noe å strekke deg etter hva antall dekk på dekk angår.  I tillegg fikk han konkurranse i forhold til antall medbrakte seigmenn. Per hadde glemt å fylle på boksen etter mandagens padletur.  MEN:  "Jeg har JEG," kommer det fra Christian. 

Det er bra med disse ungdommene som tar opp tråden etter "Gamlefar sjøl", – for som vi vet så er det de unge som skal ta over etter oss gamle.   De skal arve landet og Eiker padleklubb.  

 

En fullastet båt ++ + til bruhodet ved E134 ble lempet på land.  Per og Bjørn padlet til klubbhuset og kjørte bil og henger opp til jordbærutsalget ved Haug kirke.  Der ble de tutet på da de valgte gangveien for å få båret opp søpla og lastet opp i hengeren.

 

Monica, Geir, Christian og jeg koste oss videre nedover elva.  Det var MENGDER med søppel.  Vi kom til jernbanebrua, klokka nærmet seg 16:30 og vi bestemte oss for at, nå er nok nok for i dag.

 

Lystige innslag og andre morsomheter kom på løpende bånd.  Vi har hatt en hyggelig og underholdende dag. Styrketrening, og med alle sine ut og innstigninger i kajakken kan Monica legge til noen padleuker på padle-CV ‘n sin.

This entry was posted in Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.