Teknikktrening med “prikken over i-en”.

Teknikktreningen 19/9 fikk en uventet cheekyog overraskende avslutning. smiley

Det viser seg at vi har hatt tilskuere – ukjente "fans" under våre økter på Fiskumvannet.  En av dem kom nedom for å prate litt og fortelle at han likte godt stå hjemme og følge med oss på tirsdagene. Under samtalen ble det gjort et nummer av at jeg bl. a. hadde med grillklull, – MEN ingen pølser.  Det mente vår "tilskuer" var for ille og dro sporen streks avgårde for å ordne opp i den "tabben".  Etter kort tid var han tilbake med en stor pakke grillpølser, lomper, ketchup og pølseklype til oss. Takker for maten!  (Og, vi håper på å få returnert pølseklypa kommende tirsdag.)

Vi hadde startet inne på grunna med å repetere forskjellige støtte og styretak.  Dag var på sin første teknikktrening.  Han var nok den som lærte mest av oss.  Alle fikk vi våre utfordringer. Vel ute på dypet ble nye "metoder" ble utprøvd, bekledning testet og noe av det nye ble "veiet og funnet for lett". Neoprenhalsen sugde vann (ble våt) og etter en tid i vannet ble også  ullundertøyet vått. Det ble kaldt. – Så mye for den tørrdrakten.

Knut avrundet kvelden med en litt rulletrening med assistanse og instruksjon fra Gro.  

Godt jobba av alle sammen.  yes

Deretter avsluttet vi rundt vår medbragte bålpanne med grilling av pølser på pinne, kaffe/te, sjokolade til dessert og gode padlehistorier.  En flott dag på Sundhaugen.  

Tirsdag den 26/9-12 er sesongens siste utendørs teknikktrening.

This entry was posted in Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.