Toppers O-løpstur fra Sætre

Vi var 6 som møtte til padling fra båthavna i Sætre i ettermiddag. "Du Gro, – hvor er resten ta medlemmane i denna klubben?", kom det fra Magne da vi la ut på turen. Vel det lurer jeg også på.

Neste torsdag er det også bare å møte på klubbhuset kl 17:15. Da er det nytt turmål. Vi skal til Junger. 

Drøbak KK har I år som tidligere lagt ut kajakk-O-poster. I dag fant vi tre av dem. Artig å kombinere to så ulike sportsgrener som padling og O-løp.

Vi bar båtene over Dragsundet og padlet deretter videre nordover Håøya. Pausen ble tatt ved tredje post på nordvestre side av øya.

Matpakker,kaffe, for-og etter-rett med spekeskinke, melon og druer, Magnes hjemmebakte brownies og kjeks, sjokolade fra Øyvind (dagens turleder), lynrask reaksjon fra Merete dag bølgene fra Stenaline ville ta med seg et par kajakker til havs.  Per stod for transport av klubbens henger med båten til Dag, Gro, Merete og seg selv trygt forvart frem og tilbake fra klubbhuset.

Da er alle nevnt og ingen glemt  tusen takk for en fantastisk tur på flatt hav.

I tillegg og til overmål fikk jeg fem nyfiska makrell. De ligger hele i fryseren, for fet fisk skal rundfryses og gjerne glaseres da holder den seg best. Tre måneder til endes.

 

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.