Vårsesongens siste bassengtreningsøkt – er vel gjennomført.

I dag var vi 16 padlere i bassenget.  smiley

Nye "stunts" ble gjennomført, – så som "rulle med påheng".  laugh  Det vil si at når Christoffer tok en eskimorulle hang Lars eller Per, – (eller begge to) "gorillatak" fast i baugen og/eller bak på båten og rullet rundt samtidig med ham.  De rullet rundt alle "begge to", – eller tre, eller noe sånt no'. surprise  Tøft, – men også litt komisk med en "rumpe-stumt", eller to rett til værs hver sin ende av kajakken.   – Der båten til vanlig er alene om viser sin akterende.

Anton (15 år) og Max (9 år) har vært trofaste deltakere på vårens teknikktrening i Hokksund svømmehall. Det er helt super, dupert, – eller også "und um es so zu sagen, – ganz sehr toll."  heartlihce Gedanken, "und" tusen takk, – eller noe i den duren.

cheeky Tilsammen har det vært en 20-30 forskjellige deltakere i svømmehallen.  Med omtrent 16 personer i snitt, har bassengtreninga gitt klubben overskudd både økonomisk og i samlede teknikkferdigheter.  Anton og flere med ham har knekket koden hva rulla angår. Radi ligger "hakk i hæl" og er nære unna.  Andre har terpet på egenredning og andre redningsteknikker for å gjøre seg tryggere som padlere til sjøs og til elvs.  yes  Veldig bra! wink

Ny søknad er sendt til Øvre Eiker kommune og vi håper på oppstart av neste runde med bassengtrening i slutten av oktober 2015.

wink En stor takk til alle dere som har bidratt med kaker, kaffe, vafler og andre godsaker denne våren.  

Tusen takk til dere som møter opp og gjør tiltaket verd å jobbe for.  cool​  – Og (forhåpentlig) vel møtt i  Hokksund svømmehall i senere på året..  

Innen den tid har vi tilbakelagt en flott padlesommer som har gjort  alle oss, – som møter opp på klubbens treningskvelder fremover til enda bedre padlere enn vi er i dag.  

Vel blåst med bassengtreninga!  

Og vel møtt på elva, Fiskumvannet, til kursing, til sjøs og hvor terminlista oss enn bringer oss i sommerhalvåret 2015.

 

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.