1. mai og “Opera-padling” med Torgils og RA padleklubb

Eiker padleklubb er invitert med smiley på Operapadling 1. mai klokka 10:00 fra Ormsund bru.  Det ligger på andre sida av Oslo, – igjennom by'n i retning Moss.  

Her er invitasjonen fra Torgils:

Nok en 1. mai står for døren og da står det padling på menu\yen. I år starter vi fra Ormsundet. Satser på lunch/midddag på Hovedøya.  Turen blir 20+ km lang.

Tørrdrakt er et "must" på denne tiden.  Oppdatert værmelding vil komme når datoen nærmer seg.  Du må beherske egen/kameratredning og være i stand til å padle 20 + + km under vekslende forhold.

Det blir tatt med engangsgriller, så det er bare å  ta med grillmat.  smiley

Link til kart:  http://kart.gulesider.no/m/BjHbZ

Tips til deg som er i tvil om dette er noe for deg, – følg med på værmeldinga.  Det vil gi deg en pekepinn på hva slags padleforhold du kan forvente deg.  

1. mai-padling til Operaen er en tradisjon yes og for mange den første turen til sjøs for noen av oss.  Vi blir nok flere som drar også i år. På klubbhuset møtes de som ønsker samkjøring kl. 08:15.  Avreise fra klubben er kl. 08:30.

Praktisk om du melder din interesse for deltakelse. surprise   Da kan jeg melde fra til Torgils om hvor mange som kommer fra Eiker padleklubb. Videre er det greit å vite om du kjører direkte – eller om du kommer innom klubbhuset for koordinering av transport.

"Påmelding" til leder@eikerpadleklubb.net eller på sms til 90 88 83 81 innen 29. april 2015.  laugh

This entry was posted in Aktivitet, Siste nytt. Bookmark the permalink.