Oppstarten med nybegynnere er nå i gang for alvor.

Vi hadde en ørliten tyvstart den 13. april med to ferskinger på vannet.  Da kom vi oss opp til "sauene".  

I dag var vi 17 padlere surprise som stilte opp på årets første offisielle nybegynnerpadleøkt. -Og etter diverse forberedelser med tildeling av kajakker, vester og annet utstyr var vi klare til å komme oss på vannet rundt klokka 18:00.  

Per hadde møtt opp som moralsk støtte og for å  hjelpe til med å få oss ut på Vestfosselva.  Og hjalp det gjorde han til fulle. yes  Hans heroiske innsats reddet en kvinne i padlenød fra fullkontakt med det våte elementet.  Godt jobba ! ! !

Gruppa bestod av to barn: Max (9) padlet egen båt.  Jørgen (10)  padlet K2 med Gro, – greit nok når det er ens føsrte tur med padleåre.  Gutten fikk taket på padlinga han og på tilbaketuren tilbød han meg å "kuulan", eller roe meg tror jeg han sa, – for dette hadde han kontroll på. wink  Utover disse ungene så kom Anton (15) og en heller sammensatt gjeng av relativt godt voksne av begge kjønn.

Vestfosselva var litt stri i første "sving" i dag.  Christoffer var neste mann ut i vannet, men med tørrdrakt på yes for å hjelpe oss andre over kneika i første sving.  Flotte padleøkter fra pusteplass til pusteplass oppover eva, – helt opp til "Geiteplassen" (også kjent som Bomenga).  Der snudde de fleste, mens damen Per sprang til unsetning var den eneste av nybegynnerne som kom seg videre oppover elva sammen med Merete og Christoffer. 

Resten av elva var grei å padle og vi hadde en flott utendørsøkt.  En av damene mente at det var underlig at en skulle få gnagsår av bare en times tid på vannnet.  – Da var klokka blitt 21:00 og vi var vel tilbake på klubbhuset.

"Rosinhud" i hendene og blide fjes gjør det verd å stille opp som frivillig uke etter uke resten av sommer og utover høsten og vinteren.  smiley

I dag kom det 8 helt nye padlere.  Det gjorde at vi var halvt om halvt ferskinger og erfarne som møtte i dag.  Godt var det.  

2015 tegner til å bli en fin fin padlesesong.  Med en start som dette er det gode muligheter for at antallet padlere senere i sesongen vil overstige 30-tallet. laugh 

Nytt av året er at økta avrundes med "rull-og-rull-og-ru..-og-rull", – eller tre av fire som Øyvind uttrykte det.  Christoffer tok likså godt fire av fire sånne "rundinger". INTET MUST for å delta på padling i Eiker padleklubb, – ei heller denne sesongen.

Velkommen til padling i og med Eiker padleklubb.

 

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.