Hokksund svømmehall – bassengtrening 2015 – informasjon.

Søndag den 15. februar 2015, kl. 15:00 – 17:00 starter Eiker padleklubb opp med bassengtrening i Hokksund svømmehall.  

Foreløpige datoer for bassengtrening er: 15. februar, 1. mars, 15. mars, og 29. mars.  Påfølgende datoer kommer vi tilbake til etter årsmøtet 16. februar 2015.

Bassengtreninga er åpen for alle med gyldig medlemskap i Eiker padleklubb. Det vil si at du har betalt medlemskap i 2014 og fremdeles er medlem i Eiker padleklubb.Det er fint om du melder din interesse, men det er helt greit å komme uanmeldt.  Om pågangen blir i overkant stor, kan det bli nødvendig med påmelding.
 
I utgangspunktet blir innholdet i treningsøktene til ut fra hva de fremmøtte ønsker å trene på, – eller lære nytt. Det er begrenset plass i bassenget.  Det vil bli nødvendig å bytte på aktivitetene. Noen av oss ser frem til muligheten til å lære seg rulla og/eller øve på allerede tilegnede ferdigheter i bassenget. Rollene som utøver og hjelper vil gå hånd i hand.  Vi må være hverandres hjelpere som best vi kan, – alle mann.  
 
Klubben tar med båter og annet utstyr til felles avnyttelse.  Angående bruk av private kajakker:  Det er mulig å ha med egen båt, såfremt det er inngått avtale om det på forhånd – forutsatt at kajakken blir grundig rengjort.  Vi har bare plass til 5-6 båter om gangen i basseget.  Det tilsier at vi må planlegge fra gang til gang og prioritere hvilke båter som skal brukes på de ulke treningene.
 
Grundig rengjorte privat utstyr som vester og årer kan medbringes. Husk å tømme vestlommer for sand og å skylle delbare årer.  
 
Det er kjempeviktig at alt vi tar med oss inn i bassenget er rengjort.  Negative bakterieprøver vil slå hardt ut for klubbens muligheter til å kunne tilby trening i Hokksund basseng også kommende vintre.
 
Ta med badetøy, håndkle, drikke/mat til pausepraten, godt humør og påkledning til pauser på land.  Om du ønsker å utforske egenredning, i full bekledning for en mer realistisk treningsøkt, – så er det helt i orden så lenge klærne du benytter er rene.   Hygiene og sikkerhet  er hensyn som tilsier at ALT som bringes inn i svømmehallen må være rent og uknuselig.
 
"Cover charge": 100, kroner per gang betales til konto nr: 2220 14 81973, Eiker padleklubb.  Merket med "navn og dato".
EKS.: "Kari-Kari og Ola-Ola, bassengtrening 15/2 og 1/3 (400,- kr) ".
 
Vel møtt til bassengtrening!
 
 
 
This entry was posted in Informasjon, Medlemsnytt, Siste nytt. Bookmark the permalink.