Introduksjonskurs og teknikktrening på Sundhaugen tirsdag 10. juli 2018.

I dag var det introduksjonskurs på Sundhaugen.  Elleve deltakere fra 13-år og oppover.  En ung gjeng i forhold til gjennomsnittsalderen på oss som ellers er faste gjengangere på klubbturer. 

Grundig gjennomgang av årebruk og effektive fremdriftstak før båtene ble satt på vannet.  Teori ble omsatt i praksis og det ble padlet forlengs og baklengs og sveipet og svingt.  

Avsluttet med velt, redning og mer av det samme. En av deltakerne satte seg i kajakk for første gang.  Han veltet og tok egenredning omattatt og omattatt.  Moro å se på.

 Jeg glemte å be om lov til å legge bildene ut FB og må vente litt med å legge ut bilder av folk som kan kjennes igjen.  Bildene ble tatt av fotograf fra Japan foto i Drammen.  Han ble med til Sundhaugen for å se på og for å fotografere oss.  Hva han heter, – det har jeg glemt.  Han tok flotte bilder med mitt kamera.  Og sikkert mange fine bilder med eget kamera.  Det blir spennende å se dem en dag.

Elleve deltakere på kurs og omtrent like mange på teknikktrening.  Det var gode hjelpere å ha under den praktiske delen av kurset.  Alle hadde en-til-en hjelp og de som hadde gruet seg kom stolte og fornøyde opp av vannet etter endt kurs.  Vanntemperaturen var helt ypperlig og eneklte var det vanskelig å få opp av vannet.

Takk for flott kveld på Sundhaugen og takk for hjelpa tildere som stilte opp og hjalp til. 

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.