Litt av hvert fra sommeren 2018

Sommeren 2018 har vært varm og tørr.  Helt toppers for padleturer og utendørs overnattinger.  For bøndene og strømprisene er det muligens en annen virkelighet.

Vi har plukket søppel i tonnevis, sånn føles det på kroppen – i armer og i bein.  God trening i godt selskap.

Fredag 27/7 kl 12 er vi i gang igjen.  Konteineren er fjernet, men vi har avtalt med kommunen at vi plukker opp det vi orker og kan og legger det ved klubbhuset.  Meld din interesse til Gro på 90888381 og avtal oppmøtested.

Natt til 28/7 er det måneformørkelse fra 21:30 om jeg husker rett.  Litt dumt at det er meldt lavtrykk, men en ekstra kikk mot månen kan vi jo prøve å huske på å ta.  Det er 105 år til neste gang.

På terminlista står det klubbfest andre helga i august.  Den blir avlyst ved laber interesse OG det kan muligens bli avlyst dersom ingen andre påtar seg ansvaret for arrangementet dersom noen av oss aktive drar til Smøla padlemaraton.

Vi har hatt høy og laber deltakelse på sommerens padlinger på alle ukas dager.  26 deltakere den ene mandagen og 5 deltakere den neste.  Mellom 4 og 15 padlere på torsdager.  Tirsdageneer relativt godt "besøkt" mye takket være en gjeng barn/ungdom som møter trofast opp hver tirsdag.  Den 24/7 var vi 15 stykker, og derav 6 barn/unge.

Det er flere som sender sms og spør hvor vi skal og om det blir padling etc.  ALt dette finner dere informasjon om på klubbens nettside under "Aktiviteter" ( "Treminliste" / "Forslag til turmål på torsdager sommeren 2018").

Vi koser oss på vannet i varmen og nyter hver dag til det fulle. Likevel ser vi fram til litt regn, – for naturen tenger vann.  Ha en fortsatt flott padlesommer.

 

 

 

 

This entry was posted in Informasjon, Siste nytt. Bookmark the permalink.