Sommeren 2018 – en varm og aktiv sommer.

Klubben har hatt stor aktivitet denne sommeren.  Selv om vi kun har hatt våre faste dager med nybegynnere på mandag, teknikktrening på tirsdag og turpadling på torsdager har det vært en hektisk sommer for undertegnede og andre aktive i den "harde kjernen".

Oppmøte på mandager har vært bra.  Det har hjulpet å annonsere mandagene i ut.DT   Etter at flyktninge kontoret fra ØvreEiker var her onsdag 26/6-18 har vi hatt tilflytpå medlemmer fra bl.a. Syria.  Hyggelig, men utfordrende da felles språk er enklere enn de språkvanskene som oppstår når to så ulike språkgrupper møtes.  De mangler norske ord for redningsliner, og andre kajakkfaglige ord og uttrykk, og jeg for min dle har meget begrenset arabisk/kurdisk ordforråd.  

Men der det er hjerterom er det husrom og vi får det til som best vi kann alle mann.  Morsomt å se gleden over å padle, eller "kjøre båt" som en av dem foretrekker å kalle det. 

Det har vært to søndagsturer på elva med Ruth og Monica.  To nyfrelste padleentusiaster.  De er to av klubbens mange tye medlemmerdenne sommeren.

For dere som har tilgang til FB,  anbefaler jeg å sjekke billeddokumentasjoner der.

Det er meldt flott vær en drøy uketil, så jeg håperpå å se flere kjente fjes på klubbstranda i tida fremover. Vanntemperaturen på Sundhaugen er ideell til teknikktrening, redningsøvelser og tauinger.

Kom å bli med da vel !

This entry was posted in Siste nytt, Tur-referater og anekdoter. Bookmark the permalink.